free shipping from 100 € value of goods
Sustainable cookware
Made in Germany

Ingredients

Die Zutaten

500 g Drillingskartoffeln
150 g Würfelschinken
1 Piece(s) Zwiebel
1 Bar(s) Lauch
1 Piece(s) Mangold
2.5 Piece(s) Frühlingszwiebeln
4 Piece(s) Eier
Salz&Pfeffer

Preparation

  • Total time: 30 min

Zubereitung:

1. Kartoffeln waschen und 10 min in Salzwasser kochen, anschließend halbieren.
2. In der Zwischenzeit eine gewürfelte Zwiebel mit dem Schinken in der Pfanne anschwitzen, Kartoffeln und ordentlich Butter dazu . Knusprig werden lassen.
3. Gemüse in Streifen schneiden und auch in die Pfanne geben. 50 ml Wasser zufügen und Mulden für die Eier bilden, Eier zufügen und Deckel drauf.
4. Die Eier stocken lassen (ca 8-10 min).

5.
Mit Salz, Pfeffer und scharfer Paprika würzen. Heiß servieren!

0 of 0 reviews


Leave a review!

Share your experiences with other customers.


Product recommendations

Frying pan, Ø 28 cm, 5 cm high, with long handle

Variants from €79.95*
€94.95*
Eurolux square frying pan, different sizes and handles

Variants from €99.95*
€114.95*
Cooking pot Ø 24 cm, 4.5 ltr. - Induction 13 cm high, with 2 fixed handles

Variants from €94.95*
€104.95*

Steph.loves.to.cook Stephanie

Steph kocht nach eigener Aussage "einfach", aber auch "einfach lecker". Sie liebt gutes Essen und kann daher auch kein Lieblinsgericht nennen - aber immerhin weiß sie sofort was sie nicht mag: Grützwurst. Kochbücher sind nicht so ihres, sie lässt sich lieber via Instagram inspirieren und bringt dann ihre persönliche Note in die Gerichte.

https://www.instagram.com/steph_krei.cooks/

Do not miss an offer - Suscribe to our newsletter

As a subscriber, you will receive exclusive discounts and offers that you can use on our high-quality pots and pans.
The newsletter is free and non-binding and you can unsubscribe at any time.

And best of all, you will receive a one-off 10% discount for signing up to the newsletter. Sign up now to make sure you don't miss any more offers and trends and, of course, to receive your code for a 10 per cent discount!suscribe now